O. Kattashas: „Kausimės iki paskutinės akimirkos“

O. Kattashas: „Kausimės iki paskutinės akimirkos“

FIBA nuotr.

Kauno „Žalgirio“ komanda ketvirtadienį žais paskutinias šio sezono Eurolygos rungtynes. Martino Schillerio auklėtiniai susikaus su Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes „Panathinaikos“ strategas Odedas Kattashas teigė, kad norint laimėti prieš žalgiriečius, reikės sustabdyti gynėjus.

„Į šias rungtynes atvykstame po skambios pergalės, bet turime išlikti pastoviais. Turime pasimokyti iš paskutinių rungtynių. Negalime taip pradėti susitikimo, ypatingai gynyboje. Viliuosi, jog mačą pradėsime ir baigsime taip pat, kaip užbaigėme jį prieš „AX Armani“.

Visos Eurolygos komandos kausis iki paskutinės akimirkos. Tai nebus pats svarbiausias susitikimas, bet turime norime pasirodyti gerai. Žalgiriečiai turi gerus gynėjus ir jie visi yra puikūs abiejose aikštelės pusėse, reikia juos pristabdyti“, - teigė O. Kattashas.


Tuo metu „Panathinaikos“ aukštaūgis Georgios Papagiannis teigė, jog yra gerai nusiteikė psichologiškai.

„Esame šiuo metu gerai psichologiškai nusiteikę bei turime tai tęsti, ką pradėjome mače su Milano ekipa. Esame motyvuoti ir rungtyniausime iš visų jėgų. Abi komandos norės pergalės, o mes aikštelėje paliksime viską 100 proc.“, - pasakojo krepšininkas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: