M. Schilleris: apie P. Jankūną ir lietuvių svarbą „Žalgiryje“ (VIDEO)

M. Schilleris: apie P. Jankūną ir lietuvių svarbą „Žalgiryje“ (VIDEO)

Kauno „Žalgiris“ Eurolygos sezoną užbaigė užtikrinta pergale. Kauniečiai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 93:78 (27:14, 25:33, 22:13, 20:18) įveikė Atėnų „Panathinaikos“.



„Noriu pasveikinti savo vyrus su 17 pergalių Eurolygoje. Esu labai patenkintas tokiu rezultatu. Noriu padėkoti visiems, kurie prie to prisidėjo. Turime susitaikyti, kad nesugebėjome patekti į kitą etapą, tačiau reikia gerbti tai, ką pasiekėme.

Šįvakar aš didžiuojuosi savo vyrais, nes žiūrint į penketukus, kuriuos turėjome mes, ir kokius „Panathinaikos“, mūsų šansai nebuvo dideli. Laimėjome kovą dėl kamuolių prieš vieną geriausių Eurolygos komandų šiuo aspektu. Pirmoje mačo dalyje varžovai atliko daug tritaškių, bet po pertraukos pagerinome savo gynybą.

Kalbant apie Jankūną, tai esu laimingas, kad jis dar žais. Tai, ką jis nuveikė dėl komandos, yra didūs dalykai. Jis yra „Žalgirio“ veidas.


Taip pat esu laimingas, kad patobulėjo mūsų jaunimas. Buvau ir pasamdytas, kad padėčiau tobulėti mūsų žaidėjams. Savo akcijas pasikėlė Grigonis, Jokubaitis. Taip pat Hayesas. Džiaugiuosi už juos“, – pasakojo treneris.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: