X. Pascualis: beveik neįmanoma laimėti tris kartus prieš šią „Barceloną“

X. Pascualis: beveik neįmanoma laimėti tris kartus prieš šią „Barceloną“

VTB nuotr.

Eurolygos atkrintamosiose varžybose Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkai netikėtai metė labai rimtą iššūkį reguliariojo sezono nugalėtojai „Barcelona“ komandai. Nors „Zenit“ pirmajame etape liko aštuntas, bet Barselonoje ekipos pasidalijo po pergalę. Dabar serija keliasi į Rusiją, o trečioji akistata vyks trečiadienį.



Prieš šias rungtynes „Zenit“ vyriausiasis treneris Xavi Pascualis teigė, jog serijoje tris kartus nugalėti Šarūno Jasikevičiaus auklėtinius yra beveik neįmanoma.

„Beveik neįmanoma laimėti tris kartus prieš šią „Barcą“. Trečiadienį turėsime galimybė pamatyti geriausią „Barcelona“ komandos versiją. Manau, kad dabar jie žais laisviau, jie įgijo pasitikėjimo ir saugumo. Jų situacija nebėra įtempta, o tai šiai komandai gali duoti impulsą.

Kalbant apie traumas, tai situacija yra sudėtinga. Sunku kovoti dėl kamuolių, kuomet savo sudėtyje neturime Mateuszo Ponitkos ir Artūro Gudaičio. Bandysime kontroliuoti žaidimo tempą. Turėsime nuo pat mačo pradžios neleisti pabėgti varžovams, o tuomet mačo pabaigoje kabintis dėl pergalės“, - teigė X. Pascualis.


Primename, kad trečiosios ir ketvirtos serijos rungtynės vyks Rusijoje.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: