Charakterį pademonstravęs „Real“ fantastiškai išgelbėjo seriją

Charakterį pademonstravęs „Real“ fantastiškai išgelbėjo seriją

Nuostabus buvusio žalgiriečio Vasilje Micičiaus asmeninis pasirodymas nepadėjo Stambulo "Anadolu Efes" klubui užbaigti ketvirtfinalio serijos ir tiesiausiu keliu žengti į Eurolygos finalo ketvertą.



Fantastišką sugrįžimą ketvirtajame kėlinyje pademonstravę Madrido "Real" krepšininkai namuose 80:76 (15:15, 13:23, 20:20, 32:18) palaužė Turkijos grandus ir dabar serijoje iki trijų pergalių atsilieka 1:2.

Ketvirtos serijos rungtynės Madride vyks ketvirtadienį.

Įpusėjus lemiamam ketvirčiui aikštės šeimininkai atsiliko 61:74 ir jau atrodė, kad ši ketvirtfinalio serija baigsis be jokios intrigos.


Vis tik būtent nuo to momento "Real" žaidėjai kilo į lemiamą šturmą, kuris davė vaisių. Sergio Llullas ir Alberto Abalde smeigė po tritaškį, Usmanas Garuba pridėjo dvitaškį, o po dar vieno S.Llullo tolimo metimo intriga akimirksniu grįžo - 72:76.

Lemiamoje atkarpoje vadžias perėmė Trey Thompkinsas ir Rudy Fernandezas, kurių tolimos bombos išvedė šeimininkus į priekį bei sudavė lemiamą smūgį šokiruotais likusiems svečiams iš Stambulo.

"Real": S.Llullas (4/7 trit.) - 20, A.Abalde - 11, U.Garuba (9 atk. kam.) ir A.Tyusas po 10, F.Causeuras - 9 taškai.

"Anadolu Efes": V.Micičius (5/9 trit., 6 rez. perd.) - 29, R.Beauboisas (3/5 trit.) - 18, B.Dunstonas - 9, S.Sanli - 7, Sh.Larkinas (1/7 trit.) - 6 taškai.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: