Atskleistas E. Messinos laiškas M. Jamesui: nerimas dėl drausmės pažeidimų

Atskleistas E. Messinos laiškas M. Jamesui: nerimas dėl drausmės pažeidimų

2019 metų vasarą Milano „AX Armani“ komandos vyriausiuoju treneriu tapo Ettore Messina, kuris nusprendė atsisveikinti su Mike'u Jamesu.



Praėjus beveik dvejiems metams, „La Gazzetta dello Sport“ paviešino krepšininkui rašytą E. Messinos laišką.

„Noriu jums pranešti, kad apie savo sprendimą. Aš nusprendžiau, kad tavęs komandoje kitą sezoną nebus. Jaučiu didelę pagarbą jūsų talentui, bet esu susirūpinęs dėl ilgo sąrašo jūsų drausmės pažeidimų.

Man visiškai nerūpi, jog anksčiau niekas iš komandos nekėlė tokių klausimų ar neskyrė nuobaudų. Toks elgesys mano komandoje niekada nebus toleruotinas. Kalbėjaus su „Panathinaikos“ ir „Suns“ treneriais. Šie pokalbiai tik sustiprino mano nuomonę, kad yra didelė rizika, jog gali pridaryti daug problemų komandai, o ne ją sustiprinti. Nenoriu prisiimti šios rizikos. Tai būtų nesąžininga komandos ir fanų atžvilgiu“, – rašė E. Messina.


Apie tai pasisakė ir pats M. Jamesas.

„Su Messina praėjusią vasarą kalbėjomes telefonu ir planavau žaisti Milane, bet vieną dieną jis man parašė, kad ieškočiausi kitos ekipos. Tai buvo keista“, – teigė atletas.

Primename, kad palikęs Milaną, krepšininkas persikėlė į Maskvos CSKA, bet po eilinio konflikto su Dimitriu Itoudžiu, jis buvo suspenduotas, o dabar karjerą tęsia Bruklino „Nets“ klube.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: