B. Daviesas: „Mano laikas „Žalgiryje“ buvo ypatingas ir nepamirštamas“

B. Daviesas: „Mano laikas „Žalgiryje“ buvo ypatingas ir nepamirštamas“

„Barcelona“ komandos lyderis Brandonas Daviesas svariai prisidėjo prie to, kad „Barcelona“ klubas po 7 metų pertraukos vėl patektų į Eurolygos finalo ketvertą, kuris įvyks gegužės 28-30 d. Kelne.



Primename, kad Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai Eurolygos ketvirtfinalyje tik po atkaklios kovos 3-2 palaužė Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkus.

B. Daviesas davė interviu Eurohoops.net portalui bei prisiminė laikus laikinosios sostinės komandoje. Jis taip pat atskleidė, kad patekimas su Kauno „Žalgiriu“ tarp 4 stipriausių lygos komandų buvo kitoks.

„Mano laikas „Žalgiryje“ buvo ypatingas ir nepamirštamas, ypač prisiminus kaip mes patekome į finalo ketvertą, privalėjome laimėti eilę rungtynių, kad patektume į atkrintamąsias. Tokie dalykai yra ypatingi“, - teigė B. Daviesas.


B. Daviesas atskleidė, kad serija su „Zenit“ suteikė vertingų pamokų.

„Šioje serijoje mes daug ko sužinojome ne tik apie save individualiai, bet apskritai apie visą komandą. Patikėkite manimi, lengva nebuvo, tačiau tokioje stadijoje rungtynės ir turi būti tokios. Tai tik parodo, kad patekti į finalo ketvertą yra sunku.

Kalbant apie save, tai visada sezono pabaigoje stengiuosi rungtyniauti dar geriau, nei pirmoje sezono pusėje. Žmonėms svarbu ne tai, kaip pradėjai sezoną, bet tai, kaip jį užbaigsi. Stengiuosi visada atiduoti save ir stengtis komandos labui“, - pasakojo B. Daviesas.

B. Daviesas pasisakė ir apie pusfinalio rungtynes su Milano „AX Armani“.

„Galiu tvirtai pasakyti, kad Milano ekipa jau nebėra tokia pati kaip reguliariajame sezone. Dabar jie yra daug geresni, o su kiekvienomis rungtynėmis jų žaidimas tik gerėja. Privalėsime atiduoti visas jėgas, jei norėsime žengti į finalą. Džaigiuos, kad dar turime laiko šioms rungtynėms pasiruošti bei rasti planą, kaip laimėti“, - kalbėjo krepšininkas.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: