B. Daviesas: „Myliu Kauną, o „Žalgirio“ fanai yra ypatingi“

B. Daviesas: „Myliu Kauną, o „Žalgirio“ fanai yra ypatingi“

„Barcelona“ komandos lyderis Brandonas Daviesas svariai prisidėjo prie to, kad „Barcelona“ klubas po 7 metų pertraukos vėl patektų į Eurolygos finalo ketvertą, kuris įvyks gegužės 28-30 d. Kelne.



Primename, kad Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai Eurolygos ketvirtfinalyje tik po atkaklios kovos 3-2 palaužė Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkus.

Eurolygos tinklalaidę „The Crossover“ rengiantis Joe Arlauckas šį kartą nusprendė pakalbinti būtent B. Daviesą.

Amerikietis negailėjo šiltų žodžių „Žalgirio“ ekipai ir jos fanams.


„Žaisti „Žalgirio“ komandoje yra kažkas ypatingo. Organizacija yra aukščiausio lygio, o fanai - ištikimiausi ir ypatingi. Kaune krepšinis yra viskas. Miestas gyvena juo. Fanai su komanda keliauja ir į išvykos rungtynes. Tai yra nepamirštama patirtis.

Buvo sunku palikti Kauną, „Žalgiryje“ norėjau likti amžinai, bet su šeima ilgai svarstėme ką daryti ir galiausiai nusprendėme keltis į Barseloną. Norėčiau dar sugrįžti į „Žalgirį“. Myliu šį miestą“, - kalbėjo B. Daviesas.

Visai nesenai B. Daviesas davė interviu Eurohoops.net portalui. Ji atskleidė, kad patekimas su Kauno „Žalgiriu“ tarp 4 stipriausių lygos komandų buvo kitoks.

„Mano laikas „Žalgiryje“ buvo ypatingas ir nepamirštamas, ypač prisiminus kaip mes patekome į finalo ketvertą, privalėjome laimėti eilę rungtynių, kad patektume į atkrintamąsias. Tokie dalykai yra ypatingi“, - teigė B. Daviesas.

Šį sezoną B. Daviesas Eurolygoje vidutiniškai pelno po 12,1 taško, atkovoja po 4,3 kamuolio, atlieka po 1,4 rezultatyvaus perdavimo bei renka po 14,2 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: