D. Priftis patvirtino, kad „Panathinaikos“ rimtai nusitaikė į N. Hayesą

D. Priftis patvirtino, kad „Panathinaikos“ rimtai nusitaikė į N. Hayesą

Zalgiris.lt nuotr.

Naujasis Atėnų „Panathinaikos“ ekipos vyriausiasis treneris Dimitris Priftis davė interviu Graikijos spaudai ir atskleidė, kad savo gretose norėtų matyti Kauno „Žalgirio“ klube solidžiai rungtyniavusį Nigelį Hayesą.



„Dabar mūsų prioritetas yra ketvirta pozicija, kurioje ieškome žaidėjo, kuris būtų atletiškas. Toks yra Hayesas. Jis yra tinkamo amžiaus, žaidęs Eurolygoje ir yra sukaupęs nemažai patirties. Nigelis yra geras gynėjas, puikiai pataiko bei rungtyniavo stiprioje ekipoje. Dabar lauksime, kaip išsispręs jo situacija su NBA“, – kalbėjo D. Priftis.

Primename, kad N. Hayesas šiuo metu yra JAV, kur dalyvavo Bostono „Celtics“ klubo peržiūroje bei nustebino ekipos vadovus.

26 metų 203 cm ūgio N. Hayesas į LKL čempionų gretas atvyko 2019 metais. Prieš šai krepšininkas rungtyniavo Stambulo „Galatasaray“ komandoje.


Šį sezoną N. Hayesas Eurolygoje per 27 minutes pelnydavo po 9,5 taško, atkovodavo po 3,9 ir perimdavo po 1,1 kamuolio, atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 9,8 naudingumo balo.

Tuo metu LKL čempionate amerikietis vidutiniškai įmesdavo po 9,9 taško, sugriebdavo po 2,6 kamuolio, atlikdavo po 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 10,7 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: