„Žalgirio“ kovos Eurolygoje ir kitą sezoną transliuos LRT

„Žalgirio“ kovos Eurolygoje ir kitą sezoną transliuos LRT

Zalgiris.lt nuotr.

Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija (LRT) ir kitą sezoną kvies stebėti Kauno „Žalgirio“ kovos Eurolygoje.



Rungtynės nuo spalio mėnesio bus transliuojamos tiesiogiai per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt, o jų vaizdo įrašus bus galima pasižiūrėti LRT mediatekoje. Rungtynes ar jų įrašus LRT portale ir mediatekoje bus galima stebėti prie portalo prisijungus iš Lietuvos teritorijos.

Nuo spalio iki gegužės mėnesio per LRT bus tiesiogiai transliuojamos 34-ios namuose ir išvykose žaidžiamos „Žalgirio“ rungtynės reguliariajame Eurolygos sezone (17 namuose ir 17 išvykose).

„Žalgirio“ komanda į pirmąją kovą stos spalio 1 d. išvykoje. Žalgiriečių varžovas bus Vilerbano ASVEL klubas.


Krepšinis į „Žalgirio“ areną sugrįš spalio 7 d., kai į Kauną atvyks Sankt Peterburgo „Zenit“ krepšininkai.

Naujajame sezone Eurolygoje rungtyniaus 18 komandų. Lyginant su praėjusiu sezonu lygą paliko Valensijos „Basket“ ir Maskvos srities „Chimki“ komandos, o jas pakeitė AS „Monaco“ ir Kazanės „Uniks“ ekipos, su kuriomis žalgiriečiai paeiliui susitiks gruodžio mėnesį.

Dvigubų savaičių skaičius tvarkaraštyje vėl išaugo iki 7, o dvi savaitės, kai abu mačai bus žaidžiami išvykose, žalgiriečiams teko spalio mėnesį.

Dvigubų savaičių susitikimai laukia ir namuose. Lapkričio 16 ir 19 d. kauniečiai „Žalgirio“ arenoje priims Atėnų „Panathinaikos“ ir Stambulo „Fenerbahce“ komandas, o vasario 1 ir 4 d. į Kauną atvyks Tel Avivo „Maccabi“ ir Kazanės „Unics“ ekipos.

Per pirmąjį ratą, kuris baigsis gruodžio 30 d., „Žalgiris“ namuose sužais 9 rungtynes, o antroje sezono dalyje lauks 8 mačai savų žiūrovų akivaizdoje.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: