CSKA naujokas A. Švedas: aš ne M. Jamesas, jokių problemų nebus

CSKA naujokas A. Švedas: aš ne M. Jamesas, jokių problemų nebus

VTB nuotr.

Žlugusį Maskvos srities "Chimki" klubą palikęs lyderis Aleksejus Švedas grįžo į Maskvos CSKA, komandą, kurioje pradėjo savo karjerą.



Rusijos krepšinio superžvaigždė pažymėjo, jog net nesidomėjo kitais variantais, bei kad neturės konfliktų su vyriausiuoju armiečių treneriu Dimitriu Itoudžiu.

"Iš karto pasakiau, kad noriu CSKA, iš principo nesvarsčiau kitų variantų, kadangi žinojau, kur noriu. Džiaugiuosi, kad esu čia.

Niekada neturėjau problemų su treneriais. Visgi tai yra Mike'as Jamesas, o aš esu visiškai kitoks žmogus, nematau jokios problemos, jokių konfliktų nebus."


Praėjusiame Eurolygos sezone A.Švedas vidutiniškai per 33 minutes įmesdavo 19,8 taško (33,3 proc. trit.), atkovodavo 3,7 bei perimdavo 1,3 kamuolio, atlikdavo net 7,7 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo 4,3 pražangos ir rinkdavo 19,6 naudingumo balo.

VTB Vieningoje lygoje 32-ejų 198 cm ūgio gynėjo rodikliai buvo dar įspūdingesni – 23,3 pelnyto taško (59,3 proc. dvit., 29,1 proc. trit.), 3,4 atkovoto bei po 1 perimtą kamuolį, 8,1 rezultatyvaus perdavimo, 4,8 išprovokuotos pražangos ir 21,2 efektyvumo balo per 33 minutes.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: