A. Gudaitis: klimatas Rusijoje nekoks, tačiau pripratau, nes esu iš Lietuvos

A. Gudaitis: klimatas Rusijoje nekoks, tačiau pripratau, nes esu iš Lietuvos

VTB nuotr.

Neseniai su Sankt Peterburgo "Zenit" klubu kontraktą pratęsęs Artūras Gudaitis grįžo iš atostogų bei papasakojo apie savo įspūdžius apie miestą.



"Praėjusiame sezone įrodėme, kad galime sau parašyti gerą pažymį. Šiemet reikia tęsti darbus. Daug dirbau Ispanijoje, ten praleidau du mėnesius, tuomet grįžau į Lietuvą ir taip pat daug dirbau.

Praėjusiame sezone čia pasijutau tarsi namie. Puiki komanda, puiki atmosfera, puikūs žmonės. Klimatas nekoks (juokiasi),  tačiau pripratau, nes esu iš Lietuvos", – papasakojo A.Gudaitis.

Praėjusiame Eurolygos sezone 28-erių 208 cm ūgio vidurio puolėjas vidutiniškai per 20 minučių įmesdavo 9,7 taško (60,1 proc. dvit.), sugriebdavo po 4 kamuolius, išprovokuodavo po 4 pražangas ir rinkdavo 12,8 naudingumo balo.


Panašūs klaipėdiečio rodikliai buvo ir VTB Vieningoje lygoje – 11,1 pelnyto taško (59,1 proc. trit.), 4,6 atkovoto kamuolio, 4,7 išprovokuotos pražangos ir 13,1 efektyvumo balo per 20 minučių.

Šį sezoną Rusijos komandos marškinėlius vėl vilkės trys buvę žalgiriečiai. Be kontraktus pratęsusių A.Gudaičio ir Kevino Pangoso prisijungs Mindaugas Kuzminskas, o K.C.Riversui buvo pasakyta "ačiū".





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: