Du buvę žalgiriečiai – geriausių Eurolygos tarpsezonio perėjimų dešimtuke

Du buvę žalgiriečiai – geriausių Eurolygos tarpsezonio perėjimų dešimtuke

Zalgiris.lt nuotr.

Eurohoops sudarė šio tarpsezonio metu Eurolygos komandų naujai įsigytų žaidėjų dešimtuką. kuriame yra ir du Kauno "Žalgirį" palikę gynėjai.



Maskvos CSKA gretas papildęs Marius Grigonis užėmė aštuntą vietą, Pirėjo "Olympiacos" marškinėlius apsivilksiantis Thomasas Walkupas – dešimtą.

Geriausias įsigijimas – Šarūno Jasikevičiaus Barselonos "Barcelona" nariu tapęs centras Sertačas Šanli iš Stambulo "Anadolu Efes".

Už turko seka NBA visiškai nepritapęs ir į Milano "AX Armani" grįžęs Nicolo Melli, kuris "dizainerių marškinėlius jau vilkėjo 2010-2015 metais.


Į dešimtuką pateko du lietuviškąjį Vitorijos "Baskonia" klubą palikę bei į Stambulo "Fenerbahče" išvykę Pierria Henry (trečioji vieta) ir Achille Polonara (penktoji).

Ketvirtoji vieta skirta Rusijos krepšinio žvaigždei Aleksejui Švedui, kuris grįžo į CSKA ekipą, kurioje pradėjo savo karjerą.

Į Eurolygą grįžta praėjusio sezono viduryje prie lietuviškos Krasnodaro "Lokomotiv-Kuban" ekipos prisijungęs ir kaip reikiant sublizgėjęs Nigelas Williamsas-Gossas, kuris sukirto rankomis su Madrido "Real".

Vasario pabaigoje iš NBA išvykęs ir "Panathinaikos" gretas papildęs bei Atėnuose itin pompastiškai sirgalių sutiktas kroatas Mario Hezonja Graikijoje neužsibuvo bei pasirašė kontraktą su Kazanės "Unics" ir pateko į devintą vietą.

Tuo tarpu dažnai į netikėtas pergales Miuncheno "Bayern" vedęs Wade'as Baldwinas tapo Roko Giedraičio ir Tado Sedekerskio bendraklubiu "Baskonia" komandoje. Jam skirta šeštoji vieta.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: