Iš NBA grįžęs N. Melli: E. Messina mane pakerėjo, Milane ketinu perkrauti karjerą

Iš NBA grįžęs N. Melli: E. Messina mane pakerėjo, Milane ketinu perkrauti karjerą

Porą metų NBA lygoje praleidęs, tačiau joje nepritapęs Nicolo Melli grįžo į Milano "Olimpia" komandą, kurios marškinėlius vilkėjo 20120-2015 metais.



Trejų metų sutartį su "dizaineriais" sudaręs JAV pasą turintis italas papasakojo, ko tikisi iš savo pasirodymo naujajame klube.

"Pasirašiau kontraktą su "Olimpia" dar iki laisvųjų agentų rinkos NBA lygoje atidarymo, pasirinkau užtikrintai ir nė kiek nedvejojau. Po pokalbio su treneriu Messina suvokiau, kad neturiu kito pasirinkimo. Jis mane pakerėjo.

Nežinau, kaip pasirodysiu čia pe trejus ateinančius metus, tačiau man tai nėra eilinis klubas – čia ketinu perkrauti karjerą. Atvykau čia su tikslu iškovoti kuo daugiau titulų.


Kas liečia NBA, tai buvo patirtis, kuri man daug davė. Net nežiūrint į tai, kad antrajame sezone žaidžiau labai mažai. Ten žaidžiau prieš geriausius krepšininkus pasaulyje, tačiau ir Europoje yra puikių žaidėjų", – teigia N.Melli.

NBA lygoje 30-metis 206 cm ūgio puolėjas Naujojo Orleano "Pelicans" ir Dalaso "Mavericks" gretose viso sužaidė 105 rungtynes, vidutiniškai per 15 minučių įmesdavo po 5 taškus, sugriebdavo 2,9 kamuolio ir atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Prieš išvykstant už Atlanto N.Melli, atstovaudamas Stambulo "Fenerbahče" ekipai, per 25 minutes pelnė 7,3 taško (47,5 proc. dvit., 38,5 proc. trit.), atkovojo 4,1 kamuolio, atliko 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 9,3 naudingumo balo.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: