Prieš porą metų „Žalgirio“ radare buvęs įžaidėjas baigė karjerą būdamas vos 29-erių

Prieš porą metų „Žalgirio“ radare buvęs įžaidėjas baigė karjerą būdamas vos 29-erių

Būdamas vos 29-erių apie krepšininko karjeros pabaigą netikėtai paskelbė atakų organizatorius T.J.Bray'us.



Vasario mėnesį amerikietis sudarė dvejų su puse metų trukmės sutartį su Atėnų "Panathinaikos" klubu, tačiau rugpjūčio pabaigoje kontraktas buvo nutrauktas.

Tuomet gynėjas šį sprendimą paaiškino asmeninėmis priežastimis, o šiandien padėkojo visiems už palaikymą gyvenant kitame žemyne bei oficialiai paskelbė, kad kabina sportbačius ant vinies.

2014 m. profesionalo karjerą pradėjęs T.J.Bray'us rungtyniavo Italijos antrojoje lygoje, Graikijoje, o 2018-2019 m. sezone sužibėjo Vokietijoje, Fechtos "Rasta" ekipoje.


po sėkmingo pasirodymo krepšininku rimtai domėjosi tuomet dar Šarūno Jasikevičiaus treniruojamas Kauno "Žalgiris", tačiau jis pasirinko Miuncheno "Bayern".

Praėjusiame sezone T.J.Bray'us tik simboliškai rungtyniavo Eurolygoje bavarų gretose, taip pat vilkėjo Saragosos "Casademont" marškinėlius, o "Panathinaikos" galėjo atstovauti tik vietiniame fronte.

Graikijos pirmenybėse 196 cm ūgio įžaidėjas sužaidė 12 rungtynių, kuriose vidutiniškai per 24 minutes įmesdavo 10,1 taško (53,2 proc. trit.), atkovodavo 1,7 kamuolio ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: