M. Grigonis: „Jau išnyko priešpriešos tarp „Žalgirio“ ir CSKA“

M. Grigonis: „Jau išnyko priešpriešos tarp „Žalgirio“ ir CSKA“

CSKA nuotr.

Vasarą Kauno „Žalgirio“ gretas palikęs ir į Maskvos CSKA persikėlęs Marius Grigonis itensyviai ruošiasi artėjančiam sezonui.



Prieš artėjantį sezoną 27 metų 198 cm ūgio gynėją pakalbino Graikijos spauda. Čia krepšininkas palygino CSKA su „Žalgiriu“ ir teigė, kad senoji nesantaika tarp ekipų jau yra išnykusi.

„CSKA ekipoje viskas skiriasi nuo to, kas buvo „Žalgiryje“. Bandau prisitaikyti, nes viskas yra nauja. Taip pat čia yra kitoks spaudimas. Rungtyniaudamas CSKA komandoje tu privalai laimėti visus turnyrus, kitaip tavęs niekas nesupras. Tai kitoks spaudimas, nei buvo Kaune.

Šios komandos turi istorinę priešpriešą, tačiau tai jau yra praeitis. Kaip aš sakau, jei esi profesionalas, tu turi siekti žaisti su geriausias, o CSKA būtent tokia ir yra“, – pasakojo M. Grigonis.


Praėjusį sezoną M. Grigonis Eurolygoje vidutiniškai per 28 minutes pelnydavo po 13,4 taško, atkovodavo po 2,1 kamuolio, atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 13,7 naudingumo balo.

Tuo metu LKL čempionate lietuvis vidutiniškai rinko po 12,9 taško, 2 atkovotus kamuolius, 3,4 rezultatyvius perdavimus bei 15,1 naudingumo balo.





Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: