Informaciją dėl kontrakto sumos paneigęs M. Jamesas: norėjau priimti neįprastą iššūkį

Informaciją dėl kontrakto sumos paneigęs M. Jamesas: norėjau priimti neįprastą iššūkį

Klubo nuotr.

Penktadienį į Prancūziją atskridusiam Mike'ui Jamesui buvo sėkmingai atlikta medicininė apžiūra, o šiandien jis prisistatė Monako "AS Monaco" gerbėjams.



"Labai norėjau priimti kokį nors neįprastą ir įdomų iššūkį. Padaryti ką nors tokio, ko dar nebuvo mano karjeroje. Ir dabar turiu puikią galimybę pradėti naują nuotykį bei įrodyti savo vertę tokioje puikioje vietoje, kaip Monakas.

Mano tikslas – laimėti kuo daugiau rungtynių ir ir būti konkurencingais Eurolygoje. Mus priskiria prie turnyro autsaiderių, tačiau turiu ambicijų ir noriu pakelti klubą į maksimaliai įmanomą aukštą lygį", – teigia M.Jamesas.

Kartu su Donatu Motiejūnu Eurolygos debiutantų gretose rungtyniausiantis "AS Monaco" naujokas paneigė neoficialią informaciją apie vienerių metų ir 900 tūkst. eurų vertės kontraktą, neva didžiausią Prancūzijos krepšinio istorijoje.


"Nustokite tikėti viskuo, kas rašoma internete", – "Twitter" parašė M.Jamesas.

Kaip jau rašėme, praėjusį sezoną su Maskvos CSKA vyriausiuoju treneriu Dimitriu Itoudžiu susipykęs krepšininkas buvo suspenduotas ir sezoną baigė NBA lygoje.

Gynėjas Bruklino "Nets" gretose sužaidė 13 rungtynių, vidutiniškai per 18 minučių rinko 7,7 taško (35,5 proc. trit.), atkovojo 2,4 kamuolio ir atliko 4,2 rezultatyvaus perdavimo, tačiau pasiūlymo nesulaukė.

Praėjusiame Eurolygos sezone M.Jamesas vidutiniškai per 31 minutę įmesdavo 19,3 taško (51,1 proc. dvit., 35,4 proc. trit.), atkovodavo 3,1 bei perimdavo po 1 kamuolį, atlikdavo 5,7 rezultatyvaus perdavimo, išprovokuodavo 4,8 pražangos ir rinkdavo 19,7 naudingumo balo.

VTB Vieningoje lygoje 31-erių 185 cm ūgio įžaidėjo rodikliai taip pat puikūs – 14,7 pelnyto taško (56,8 proc. dvit., 43,5 proc. trit.), 2,4 atkovoto kamuolio, 3,9 rezultatyvaus perdavimo, 4,3 išprovokuotos pražangos ir 15,3 efektyvumo balo per 20 minučių.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: