S. Kuščenka – apie rimtą „Zenit“ įžadėjo traumą bei CSKA išsiskiriantį krepšininką

S. Kuščenka – apie rimtą „Zenit“ įžadėjo traumą bei CSKA išsiskiriantį krepšininką

VTB nuotr.

VTB Vieningosios lygos prezidentas Sergejus Kuščenka pranešė, kad Sankt Peterburgo "Zenit" pagrindinio atakų organizatoriaus Shabazzo Napier trauma yra rimta.



Vasarą į NBA išvykusį Keviną Pangosą pakeitęs amerikietis jau pirmąją Supertaurės finalo minutę susižalojo koją bei aikštelę paliko tik padedamas komandos draugų ir į ją nebegrįžo.

"Iš "Zenit" stovyklos gavome pranešimą, jog Napier trauma yra rimta. Ši žinia mus labai nuliūdino.

Nežiūrint į tai, "Zenit" neprarado ritmo, susitvarkė gynyboje ir buvo arti CSKA. Krepšinio kokybė jau arti tos, kurią komandos nori demonstruoti sezono metu.


CSKA gretose norėčiau išskirti Milutinovą, kuris leidžia žaisti įvairiau. Armiečiai ilgai negalėjo rasti tokio vidurio puolėjo. Dabar CSKA jį turi, Milutinovas ir atkovoja kamuoliu, ir "pakabina" kamuolį, ir atmeta jį iš baudos aikštelės. Jis tiesiog puošia CSKA puolimą ir yra patikimas gynyboje", – "R-Sport" teigė S.Kuščenka.

Finale Xaviero Pascualio auklėtiniai 73:81 nusileido Maskvos CSKA su Mariumi Grigoniu, o pergalingame pusfinalio mače (83:76) prieš Kazanės "Unics" Sh.Napier tapo rungtynių herojumi.

30-metis 185 cm ūgio gynėjas tuomet per 31 minutę pelnė 33 taškus (2/3 dvit., 6/8 trit., 11/13 baudų), atliko 4 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 8 pražangas ir surinko 30 naudingumo balų.





Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: