A. Vatutinas: nepamenu sezono, kai CSKA turėtų tiek problemų (M. Grigonio traumą pavadino sunkia)

A. Vatutinas: nepamenu sezono, kai CSKA turėtų tiek problemų (M. Grigonio traumą pavadino sunkia)

Maskvos CSKA prezidentas Andrejus Vatutinas pareiškė, kad Rusijos krepšinio grandas nuo vasaros priverstas įveikti sunkumus, kurie susiję su namų arenos pakeitimu bei lyderių traumomis.



"Niekas nesakė, kad bus sunku, tačiau aš vienareikšmiškai negaliu prisiminti sezono su tokiu dideliu kiekiu rimtų problemų.

Numatytas USK CSKA komplekso nugriovimas, priverstinis persikėlimas į naują biurą, komandos persikėlimas į "Basket Hall". Mes ten bazuojamės ne vieni, yra ir kitų klubų, tad teko ne tik atlikti remontą, o viską daryti "nuo nulio". Visi darbai dar nėra baigti.

Na, ir rimtos Milutinovo, Grigonio, Šengelijos traumos. Šiuo metu peties sąnario specialistai iš trijų valstybių aptarinėja Tornike gydymo taktiką.


Nuo vasaros nuolat esame išgyvenimo bei įtampos būsenoje. Tačiau nepasiduodame ir kovosime. Noriu padėkoti visiems klubo darbuotojams, kadangi kiekvienas atiduoda visas jėgas, palinkėti patiems sau jėgų ir sveikatos, traumuotiems – pasveikimo, o sirgaliams – kantrybės ir tikėjimo komanda.

Esu įsitikinęs, kad sunkumus anksčiau ar vėliau įveiksime. Tačiau visiems teks stipriai sukąsti dantis ir pakentėti", – teigia A.Vatutinas.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: