J. Okaforas renkasi tarp CSKA ir „Partizan“ pasiūlymų

J. Okaforas renkasi tarp CSKA ir „Partizan“ pasiūlymų

Mariaus Grigonio atstovaujama Maskvos CSKA komanda gali sulaukti labai solidaus papildymo iš už Atlanto.



Kaip praneša Matteo Andreani, Rusijos klubas domisi karjerą Europoje ketinančiu tęsti Nigerijos ir JAV pasus turinčiu aukštaūgiu Jahlilu Okaforu.

Priminsime, kad šiuo metu dėl kelio traumos iš rikiuotės yra iškritęs pagrindinis vidurio puolėjas Nikola Milutinovas, o petį susižeidęs naudingiausias šio sezono žaidėjas Tornike Šengelija nežais mažiausiai du mėnesius.

Tiesa, į Maskvą šeštadienį jau atvyko Kennethas Fariedas.


Visgi, didesnė galimybė, kad J.Okaforas apsivilks Belgrado "Partizan" marškinėlius. M.Andreani teigimu, krepšininkas jau veda derybas su Željko Obradovičiaus treniruojamais Serbijos grandais.

2015 metų NBA naujokų biržos trečiasis šaukimas dalyvavo Atlantos "Hawks" treniruočių stovykloje, tačiau į galutinę sudėtį nepateko.

Praėjusiame sezone J.Okaforas Detroito "Pistons" gretose vidutiniškai per 13 minučių įmesdavo 5,4 taško ir sugriebdavo 2,4 kamuolio.

Taip pat 25-erių 208 cm ūgio centras vilkėjo Filadelfijos "76ers", Bruklino "Nets" ir Naujojo Orleano "Pelicans" marškinėlius, NBA lygoje viso sužaidė 247 rungtynes, per 20 minučių rinko 10,4 taško ir atkovojo 4,7 kamuolio.

J.Okaforas atstovavo Nigerijos rinktinei Tokijo olimpiadoje bei per 15 minučių pelnė po 9 taškus, atkovojo 4,7 kamuolio, tačiau klydo po 3 kartus.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: