Aiškėja, kurie trys Eurolygos klubai grasina palikti Eurolygą ir persikelti į FIBA

Aiškėja, kurie trys Eurolygos klubai grasina palikti Eurolygą ir persikelti į FIBA

Eurolygos generalinio direktoriaus Jordi Bertomeu kaip turnyro vadovo autoritetas braška. Aštuonių ilgalaikes licencijas turinčių klubų vadovai pirmadienį Barselonoje vykusiame posėdyje kalbėjosi apie finansinius rūpesčius.



Kaip rašo Gazzetta.gr, antradienį 13 klubų-akcininkų, turinčių ilgalaikes licencijas, toliau diskutavo apie organizacijos ateities planus. Diskusijos vyko be J. Bertomeu.

Tuo metu kitas graikų portalas „Sport24“ rašė, kad trylika Eurolygos klubų, turinčių ilgalaikes licencijas, nusprendė nušalinti turnyro prezidentą Jordi Bertomeu iš pareigų.

Vis tik „Marca“ praneša, kad J. Bertomeu kol kas lieka vadovu, o jo ateitis paaiškės šiek tiek vėliau.


Taip pat skelbiama, jog dalis klubų rimtai svarsto galimybė persikelti į FIBA Čempionų lygą, jei situacija Eurolygoje nesikeis.

Apie tai prakalbo trys klubai. Tai - Tel Avivo „Maccabi“, Pirėjo „Olympiakos“ ir Atėnų „Panathinaikos“ komandos.

Primename, kad aštuoni klubai pareiškė rimtas pretenzijas J. Bertomeu. Šio darbu labiausiai nepatenkinti buvo Maskvos CSKA, Pirėjo „Olympiakos“, Atėnų „Panathinaikos“, Tel Avivo „Maccabi“, Kauno „Žalgirio“, Stambulo „Anadolu Efes“, Milano „AX Armani“ ir Miuncheno „Bayern“ klubai.

Prie J. Bertomeu atleidimo šalininkų prisijungė Madrido „Real“, „Barcelona“, Vitorijos „Baskonia“, Stambulo „Fenerbahce“ ir Vilerbano ASVEL.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: