Š. Jasikevičius: „Paskutinė ataka priklausė K. Kuričiui“

Š. Jasikevičius: „Paskutinė ataka priklausė K. Kuričiui“

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius dramatiška pergale Stambule pažymėjo savo 100-ąjį trenerio laimėjimą Eurolygoje.



Katalonų treneris po mačo gyrė žaidėjus, kurie po prastos rungtynių pradžios atsigavo ir perėmė iniciatyvą. Pasak lietuvio dėl įtempto tvarkaraščio komanda neturi laiko treniruotėms:

"Manau, kad po pirmojo kėlinio mes tikrai pasitaisėme ir buvome pakankamai geri. Bet kaip visada padarėme vaikiškų klaidų. Bet reikia pasikartoti, kad mūsų tvarkaraštis beprotiškas. Žaidėjai nėra švieži. Didelė pagarba jiems, kad sugebėjo ištraukti šias rungtynes, tai daugiausia ką mes galime padaryti, tik žaisti ir iš to mokytis. Nėra laiko treniruotis, tik kelionės."

Nikola Mirotičius paskutinę rungtynių sekundę dvitaškiu išplėšė pergalę. Tiesa Šaras pripažino, kad paskutinė ataka priklausė K.Kuričiui:


"Paskutinė ataka priklausė K.Kuričiui, bet taip neišėjo. Nikola turi savybę žaisti vienas prieš vieną arčiau krepšio. Jis turi judesių ir atliko savo darbą." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

"Barca" po šios pergalės tapo vienvaldžiais Eurolygos lyderiais, kadangi Milano ekipa 77:83 nusileido Miuncheno "FC Bayern" ekipai.







Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: