A. Milaknis: „Reikia atsiprašyti visų „Žalgirio“ fanų“ (VIDEO)

A. Milaknis: „Reikia atsiprašyti visų „Žalgirio“ fanų“ (VIDEO)

Dviguba Kauno „Žalgirio“ Eurolygos savaitė baigėsi nesėkme Stambule. Lietuvos čempionai išvykoje nepasipriešino Eurolygos čempionų titulą ginančiam „Anadolu Efes“ klubui ir pralaimėjo rezultatu 60:94 (17:24, 12:20, 17:25, 14:25).

Po šio mačo „Žalgirio“ snaiperis Artūras Milaknis atsiprašinėjo fanų.



„Nėra, ką čia daug pasakyti. Reikia atsiprašyti visų „Žalgirio“ aistruolių, jog turėjome tokį pasirodymą. Turėjom čia pokalbį, tikėkimės, kad daugiau tokie dalykai nepasikartos ir visiškai kitaip nuo kitos savaitės išeisime į rungtynes

Treneris pabrėžė pačią kovą. Jis nori, kad ko negali duoti savo meistriškumu, turi duoti kova aikštėje, turi atiduoti savo širdį ir aukotis. Gal daugiau tokių dalykų visiems reikia. Nereikia išskirti nė vieno. Tikiuosi, tai komandai išeis į naudą.

Niekas negalėjo pagalvoti prieš sezoną, kad pradėsime 0-7. Kiekvienos rungtynės yra atskira istorija ir tu gali jas laimėti arba pralaimėti. Per didelės tragedijos nederėtų daryti. Man asmeniškai didžiausia motyvacija yra tai, kad taip žaisti negalime. Jei pralaimėjimai tavęs motyvuoja, tada sudėtinga žaisti krepšinį“, - pasakojo Milas.








Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: