J. Zdovcas: „Ši komanda nėra sukurta žaisti agresyviai“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Ši komanda nėra sukurta žaisti agresyviai“ (VIDEO)

Zalgiris.lt nuotr.


Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygoje patyrė dar vieną nesėkmę. Jure Zdovco vadovaujami žalgiriečiai namuose po atkaklios kovos rezultatu 71:79 (10:22, 27:19, 15:21, 19:17) nusileido Berlyno ALBA ekipai.



Tai yra blogiausias „Žalgirio“ startas Eurolygoje klubo istorijoje. 2008-2009 m. sezone žalgiriečiai pradėjo septyniais pralaimėjimais.

Po mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Jure Zdovcas pripažino, kad ši komanda nėra sukurta rungtyniauti agresyviai.

„ALBA buvo geresnė komanda, mes stengėmės, bet nesame tame lygyje, kad nugalėtume tokią komandą, kuri daug metų žaidžia kartu. Jų traumuoti žaidėjai sugrįžo, o mes praradome Jankūną, naujokai dar nepasiruošę žaisti ir mums tiesiog stigo kokybės. Taip pat prametėme daug laisvų metimų, o žaidėjai atrodė kiek išsigandę.


Sugrįžome, turėjome gintis kietai, tačiau tada varžovai ėmė atsikovoti kamuolius puolime. Ne visi mūsų žaidėjai gynyboje šokdavo prie atšokusio kamuolio. Atrodo, kad žaidėjams trūksta pasitikėjimo. Manau, kad dirbame sunkiai ir vis dar įžvelgiu pozityvių dalykų. Turime toliau dirbti, kelio atgal nėra.

0-8 yra blogas rezultatas. Esu nusivylęs. Tačiau jei dirbsime, pridėsime naujus žaidėjus, situacija gali pagerėti.

Būsiu atviras, ši komanda nėra sukurta žaisti agresyviai. Pirmiausia, patys nesiginame agresyviai, nepasiūlome nuo pirmos minutės deramo kontakto lygio. Dėl to vėliau teisėjai fiksuoja kiekvieną prisilietimą. Iš patirties žinau, kad kiečiau pradėjus rungtynes teisėjai vėliau leidžia daugiau kautis. Žaidėjai tiesiog nėra pasirengę tam, jie žaidžia pernelyg švelniai. Neturime talento laimėti gražiu stiliumi“, – po pralaimėjimo kalbėjo slovėnas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: