Dėl J. Nebo klaustukų palikęs J. Zdovcas: „Kai nėra spaudimo, nustojame augti“

Dėl J. Nebo klaustukų palikęs J. Zdovcas: „Kai nėra spaudimo, nustojame augti“

Kauno „Žalgiris“ pasitinka dar vieną dvigubą Eurolygos savaitę. Pirmasis varžovas – Atėnų „Panathinaikos“ klubas, ant „Žalgirio“ arenos parketo žengsiantis antradienį.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ treneris Jure Zdovcas teigė, kad komanda pastaruoju metu gerina žaidimą, o būsimų varžovų situacija yra panaši į kauniečių.

„PAO gerai nepradėjo sezono, kaip ir mes. Jeigu pažiūrėsime į skaičius, jie gana panašūs. Jie visada jaučia spaudimą dėl sirgalių, žinau, kas vyksta Graikijoje. Neabejotinai „Panathinaikos“ bandys padaryti viską, kad parsivežtų namo tašką. Turėsime pasitempti ir pagaliau nutraukti nesėkmių grandinę. Mums tai – labai svarbios rungtynės, kurias reikia laimėti.

Tikimės, kad rytoj Joshas Nebo jau galės žaisti. Šiuo metu jis dar nesitreniravo ir vakare bandysime jį treniruotėje, jei viskas bus gerai, jis žais rytoj.

Spaudimas yra krepšinio dalis. Jis ateina iš žurnalistų, trenerio, sirgalių ir visi mes su juo užaugome. Kai nėra spaudimo, nustojame augti.



Darylas Maconas yra taškų rinkėjas, jie turi 2-3 žaidėjus, kurie visada turi kamuolį savo rankose. Bet man svarbiausia laimėti, o ne turėti žaidėją, kuris pelno daug taškų.

Svarbu, kad neturėjome rungtynių savaitgalį. Tuo metu „Panathinaikos“ žaidė su AEK. Laimėjo lengvai, bet tai yra jų derbis. Tikrai galėjome daugiau pailsėti. Tuo džiaugiuosi“, - kalbėjo Z. Zdovcas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: