J. Zdovcas: „Noriu padėkoti žaidėjams, kad jie padovanojo man pirmąją pergalę“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Noriu padėkoti žaidėjams, kad jie padovanojo man pirmąją pergalę“ (VIDEO)

Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“ iškovojo pirmą pergalę Eurolygoje. Dešimtojo turo rungtynėse Jure Zdovco auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 76:69 (20:12, 23:25, 17:15, 16:17) įveikė Atėnų „Panathinaikos“.



Po šio mačo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Jure Zdovcas dėkojo tiek žaidėjams, tiek gerbėjams.

„Pirmiausia norėčiau padėkoti žaidėjams, kad jie padovanojo man pirmąją pergalę. Tai buvo labai sunkus periodas mums visiems. Laimėjome, neleidome pelnyti daugiau nei 70 taškų. Šiandien naudojome plačią rotaciją ir kiekvienas žaidėjas davė savo.

Dirbsime toliau, tikėsime ir vėl kovosime dėl pergalių. Dienos pabaigoje padarėme tai, ką turėjome – laimėjome. Dabar mūsų laukia nauja istorija po trijų dienų.

Tam, kad nuvyčiau nesėkmes, visada ką nors darau skirtingai, ieškodamas to, kas patinka fortūnai. Nenoriu detaliai visko atskleisti, tačiau taip bandau save įtikinti, kad viskas bus gerai.



Kalbant apie traumas. Tai Milaknis jau žaidė trečiajame kėlinyje, tad jo situacija gera. Jis kietas vyrukas, manau viskas bus gerai. Kalbant apie J. Nebo, jis po traumos yra išsimušęs iš ritmo. Kitose rungtynėse jis jau galės žaisti daugiau nei Marekas“, - teigė J. Zdovcas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: