J. Zdovcas: apie spaudimą, žaidėjų traumas ir R. Minioto privalumus (VIDEO)

J. Zdovcas: apie spaudimą, žaidėjų traumas ir R. Minioto privalumus (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ (1/9) ekipa antradienį pagaliau iškovojo pirmąją pergalę, kuomet namuose įveikė Atėnų „Panathinaikos“ žaidėjus. Dabar Jure Zdovco auklėtiniai penktadienį priims Stambulo „Fenerbahče“ (3/7) krepšininkus.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris J. Zdovcas pažvelgė į varžovus ir įvertino ekipos naujoką.

„Stambulo ekipa yra panašioje situacijoje, kaip „Panathinaikos“. Jie jaučia spaudimą po pralaimėjimo ir čia atvyks kautis su pilna jėga. Aš žinau jų trenerį, tad jis juos labai spaus žaisti geriau. Jie turi gerą sudėti, bus nelengva. Kai žaidi namie, prieš savus sirgalius, turime padaryti viską, kad apgintume savo aikštę.

„Fenerbahče“ yra labai aukšti, nors jų gynėjai ir nėra labai stiprūs, bet juos saugo puolėjai baudos aikštelėje. Turėsime išplėšti aikštelę, gerai išsidėstyti ir ieškoti laisvų žmonių. Nematau šansų laimėti bėk ir mesk žaidime.


Spaudimas liko ir jis bus visada. Turime laimėti kiekvieną dvikovą. Mes dar nieko tokio nepadarėme, kad galėtume atsipalaiduoti.

Galiu patvirtinti, kad Joshas Nebo ir Artūras Milaknis žais penktadienį. Joshas yra iškritęs iš ritmo ir reikia treniruočių, bet svarbiausia, kad jis sveikas.

Kalbant apie naujoką R. Miniotą, tai ką jis gali duoti mums dar pamatysime. Pirmiausia noriu pasakyti, kad gerai nežinau šio žaidėjo. Mums yra svarbu, jog jis padėtų treniruočių metu. Taip pat jis gali praplėsti puolimą. Jis tikrai geras metikas. Girdėjau apie jį gerų dalykų, bet viskas priklauso nuo jo. Miniotas į Kauną turėtų atvykti šiandien, bet dabar mūsų dėmesys yra sutelktas į artimiausias rungtynes. Bandysime jį į schemas integruoti kuo greičiau“, - teigė J. Zdovcas







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: