A. Milaknis: „Fenerbahče“ pralaimėjimai neatspindi tikrojo jų pajėgumo

A. Milaknis: „Fenerbahče“ pralaimėjimai neatspindi tikrojo jų pajėgumo

Zalgiris.lt nuotr.

Penktadienį Kauno „Žalgirio“ (1/9) ekipa sieks iškovoti antrąją pergalę šio sezono Eurolygoje. Jure Zdovco auklėtiniai namuose priims Stambulo „Fenerbahče“ (3/7) krepšininkus.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ snaiperis Artūras Milaknis.

„Stambulo ekipos pralaimėjimai neatspindi tikrojo jų pajėgumo. Jie pralaimėjo tris rungtynes prieš geriausias Eurolygos komandas, kurių bendras skirtumas buvo vos 6 taškai. „Fenerbahče“ sudėtyje yra daug patyrusių žaidėjų ir gerų naujokų. Esu pasiruošęs rungtynėms, nors paskutiniame mače patyriau čiurnos traumą. Stengsiuosi padėti komandai laimėti“, - teigė Milas.

„Žalgirio“ vyr treneris Jure Zdovcas akcentavo.


„Fenerbahče“ pralaimėjo paskutines rungtynes, tad į Kauną atvyks su didele energija ir norės kuo geriau sužaisti bei laimėti. Stambulo ekipa Kaune jau praleido dvi dienas ir sunkiai ruošiasi šioms rungtynėms. Puikiai žinau jų trenerį. Jis padarys viską, kad jo auklėtiniai žaistu dar geriau.

Bet, kaip sakau kiekvieną kartą, kai rungtyniaujame namuose, su savo sirgalių pagalbą turime apginti savo namų tvirtovę ir neleisti jiems laimėti“, - pasakojo J. Zdovcas.

Tuo metu „Fenerbahče“ vyr. treneris Saša Džordževičius teigė, kad Kaune rungtyniauti bus itin sudėtinga.

„Bus sunkios rungtynes vienoje iš sunkiausių vietų, ypač dabar, kai „Žalgiris“ surado kelią į pirmą pergalę. Žaisime sausakimšoje arenoje, kur visada būna labai gera atmosfera. Nekantriai laukiame, kada galėsime jau žaisti.

Norint laimėti privalėsime būti geresniais daugelyje sričių. Svarbu visos smulkmenos. Nuo žaidimo plano iki atakų organizavimo,. Taip pat svarbu gerai pataikyti bei stengtis padaryti kuo mažiau klaidų, ypač gynyboje. Turime išlaikyti komandinę dvasią. Turime būti susikoncentravę, nes smulkmenos ir nulems rungtynes. Mūsų laukia vienas svarbiausių šio sezono mačų“, - pasakojo strategas iš Serbijos.

„Fenerbahče“ puolėjas Achille Polonara pripažino, kad laukia sunki dvikova.

„Penktadienį mūsų lauks labai gera komanda, kuri jau turi vieną pergalę. Jie taip pat žais namuose, kur turi beprotiškus fanus. Jų sudėtis gera, o nesenai jų gretas papildė Zoranas Dragičius, kuris gali jiems labai padėti. Bus sunki kova. Turėsime žaisti itin atsakingai, kad ją laimėtume“, - kalbėjo A. Polonara.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: