J. Timma apie „Chimki“: džiaugtis nesėkmėmis – tai kažkoks vaikų darželis

J. Timma apie „Chimki“: džiaugtis nesėkmėmis – tai kažkoks vaikų darželis

Prieš porą savaičių prie Kazanės UNIKS prisijungęs Janis Timma, duodamas interviu "Sport-Express" prisipažino, kad neseka Maskvos srities "Chimki" reikalų.



Priminsime, kad latvis praėjusiame sezone skandalingai išsiskyrė su Rusijos komanda, kuri vėliau patyrė finansinę krizę ir iškrito ne tik iš Eurolygos, bet ir iš VTB Vieningosios lygos bei šiuo metu rungtyniauja antrajame šalies krepšinio divizione – Superlygoje 1.

"Nėra nei nuoskaudos, nei džiaugsmo. Esu abejingas. Tas periodas mano gyvenime jau yra praeityje, aš jį uždariau ir žengiu toliau. Sekti praeitį, džiaugtis nesėkmėmis – tai jau kažkoks vaikų darželis.

Kas sėdi namie, kas neturi ką veikti ir rašinėja komentarus, jiems turbūt ir įdomu bus sekti įvykius. Man nė kiek neįdomu. Turiu savo karjerą, savo kelią, savo krepšinį. Gyvenimas nesustoja. Dabar – nauja komanda, visos mintys apie UNIKS.


Keli sezonai "Chimkuose" man yra greičiau pliusas ar nesėkmingas etapas? Žaidėme Eurolygoje, žaidėme neblogai. Laimėdavome prieš didžiuosius klubus. Buvo ir pozityvios, ir negatyvios patirties. Kaip ir visur. Kažkur jos daugiau, kažkur mažiau.

Manau, patyręs žaidėjas yra geriau nei be patirties. Daug mačiau savo karjeroje, daug kur rungtyniavau, man tai yra pliusas", – paaiškino 29-erių puolėjas.







Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: