J. Zdovcas: „Mačo pabaigoje sėkmė mums nusišypsojo“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Mačo pabaigoje sėkmė mums nusišypsojo“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygoje pasiekė trečią pergalę per keturis pastaruosius susitikimus. Šį kartą Jure Zdovco auklėtiniai „Žalgirio“ arenoje rezultatu 72:68 (21:19, 19:13, 11:14, 21:22) įveikė Vitorijos „Baskonia“ komandą.

Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris J. Zdovcas išskyrė Luko Lekavičiaus indėlį į pergalę.



„Sveikinimai mano žaidėjams ir štabo nariams. Kaip ir sakiau prieš rungtynes, taip ir buvo. Kovėmės dėl kiekvieno kamuolio, aikštės centimetro ir tai darėme kiekvienoje atakoje. Galėjome užbaigti rungtynes bent du, tris kartus anksčiau, bet pabaigoje sėkmė mums nusišypsojo.

Apskritai šįkart gynėmės neblogai, o priešininkus privertėme strigti ir mesti iš nepatogių padėčių. Iki pertraukos vienintelė problema buvo baskų puolime atkovoti kamuoliai – tokiu būdu praleidome gal pusę taškų. Bet antroje mačo dalyje jau kontroliavome lentą. Manau, kad nusipelnėme šios pergalės.

Dėl Luko. Tai ieškojome varžovų silpnųjų vietų bei bandėme atakuoti pikenrolais prieš Wade'ą Baldwiną, kuris yra blogas gynyboje. Lukui tai buvo paranku. Kai gerai dirbi gynyboje, varžovai pavargsta puolime, jiems lieka mažiau jėgų gynyboje. Lukas sužaidė gerai, bet apie daug žaidėjų pasakyčiau tą patį.


Man nerūpi dėjimai, nes Joshas Nebo klydo gynyboje. Jis dažnai neįvertina prieš kokį varžovą žaidžia ir daro klaidas. Dažnai vėluoja. Bet šituos dalykus ištaisysime“, - pasakojo J. Zdovcas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: