D. Itoudis: „Namie „Žalgiris“ tampa pavojinga komanda, nes sirgaliai juos stumia į priekį“

D. Itoudis: „Namie „Žalgiris“ tampa pavojinga komanda, nes sirgaliai juos stumia į priekį“

VTB nuotr.

Kauno „Žalgiris“ penktadienį pasitinka dar vieną sudėtingą Eurolygos mūšį namuose. Šįkart Jure Zdovco auklėtinių laukia akistata su Maskvos CSKA komanda, kurioje rungtyniauja ir Marius Grigonis.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo CSKA vyr. treneris Dimitris Itoudis, kuris tikisi sunkaus mačo.

„Žaisime prieš komandą, kuri jau įtvirtino naujo trenerio idėjas ir filosofiją. Jure Zdovcas jau palyginus ilgai yra Kaune. „Žalgiris“ turi sveiką komandą, yra vėl visi drauge.

Akivaizdu, kad „Žalgirio“ pergalės rodo, kad jie patobulėjo tiek gynyboje, tiek puolime. Jie įveikia varžovus apribodami jų puolimą - neleisdami varžovams įmesti daug taškų. Visi žinome, kad namie „Žalgiris“ tampa pavojinga komanda, nes sirgaliai juos stumia į priekį.


Kalbant apie mus, esame geroje formoje, dauguma žaidėjų grįžo po traumų, treniruojamės, kaip galime. Stengsimės žaisti aukščiausiu lygiu. Bus sunkios rungtynės, bet tikiuosi iškovoti pergalę“, – kalbėjo D.Itoudis.

Tuo metu CSKA gynėjas M. Grigonis atskleidė, kad laukia akistatos prieš „Žalgirį“.

„Prieš rungtynes jaučiuosi normaliai. Labai noriu pamatyti savo šeimą. Taip pat noriu būti „Žalgirio“ arenoje. Laukiu tos akimirkos, kai žengsiu ant parketo. Šiek tiek nervuojuosi, bet vis tiek geras jausmas būti namuose. Žinau, kad susirinks daug sirgalių, tad norisi pasirodyti gerai, bet jei laimėsime, man nebus svarbi asmeninė statistika. Svarbiausia pergalė ir atgal į Maskvą“, – pasakojo mūsiškis.

Šiuo metu CSKA Eurolygoje užima 6 vietą, o kauniečiai, nepaisant sugrįžimo į pergalių kelią, kol kas lieka paskutinėje 18–oje vietoje.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: