M. Grigonis: „Šiandien „Žalgirio“ sirgaliai nebuvo tokie užsivedę“ (VIDEO)

M. Grigonis: „Šiandien „Žalgirio“ sirgaliai nebuvo tokie užsivedę“ (VIDEO)

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ krepšininkai „Žalgirio“ arenoje liko be pergalės. Taškas į tašką su varžovais pirmoje rungtynių pusėje kovoję Jure Zdovco auklėtiniai galiausiai rezultatu 51:73 (18:19, 10:11, 11:27, 12:16) pralaimėjo Maskvos CSKA ekipai.



Pirmą kartą per savo karjerą prieš „Žalgirį“ žaidė CSKA gynėjas Marius Grigonis. Jis šiame mače per 15 minučių pelnė 6 taškus.

Po mačo M. Grigonis atskleidė, kad rungtynių pradžioje buvo jaudulio.

„Džiugu, kad laimėjome. Gynyba buvo gera. Rungtynės nebuvo įdomios žiūrovams, kadangi jos buvo panašios į pelkę. Svarbu, kad esame gerame kelyje.


Tikrai jaudulio buvo. Atrodė, kad pasąmonėje kažkas blokavo, bet šiaip labai smagu sugrįžti ir buvo daug žmonių. Tik teigiamos emocijos. Smagu buvo gauti nuotrauką. Viskas smagu, nesitikėjau, kad nušvilps. Nežinau, ar to vertas būčiau. Galvoju, kad šiandien sirgaliai nebuvo tokie užsivedę. Esame daugiau rungtynių žaidę, kur jie buvo labiau įsitraukę.

Tas momentas su Mantu Kalniečiu. Tai buvo vidiniai bajeriukai. Buvome ir esame draugai. Mačo metu nesitaupome ir žaidžiame pilna jėga, o per pertraukėles vis pajuokaujame“, - teigė M. Grigonis.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: