Z. Dragičių Kaune paliksiantis J. Zdovcas: „Stengsimės laimėti pirmąsias rungtynes išvykoje“

Z. Dragičių Kaune paliksiantis J. Zdovcas: „Stengsimės laimėti pirmąsias rungtynes išvykoje“

Zalgiris.lt nuotr.

Kauno „Žalgirio“ ekipa po savaitės pertraukos sugrįžta į Eurolygos kovas ir ketvirtadienį išvykoje kausis su Atėnų „Panathinaikos“, kurioje siaučia koronavirusas.



Prieš šias rungtynes buvo abejojama, ar dvikova įvyks, nes PAO nutraukė treniruotes bei išsiuntė prašymą Eurolygai nukelti šios savaitės rungtynes su „Žalgirio“ ekipa, tačiau prašymas nebuvo patenkintas.

„Panathinaikos“ klube COVID-19 serga iš viso 7 nariai. Tarp užsikrėtusiųjų yra Nemanja Nedovičius, Howardas Sant-Roosas, Jeremy Evansas ir Leonidas Kaselakis.

Primename, kad pirmajame rate Jure Zdovco auklėtiniai namuose 76:69 nugalėjo PAO krepšininkus.


Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas atskleidė, jog Zoranas Dragičius liks Kaune ir praleis jau antrąjį susitikimą iš eilės.

„Pasitinkame pažįstamą komandą, prieš kurią neseniai žaidėme namuose. Jie turi keletą nežaidžiančių žaidėjų dėl COVID-19, bet visi kiti žais. Normaliai ruošiamės šioms rungtynėms ir stengsimės laimėti pirmąsias rungtynes išvykoje.

Tarp užsikrėtusiųjų COVID-19 pas juos yra Nemanja Nedovičius, Howardas Sant-Roosas, Jeremy Evansas ir Leonidas Kaselakis. Taip pat serga ir vyr. treneris.

Norint laimėti, privalėsime geriau dirbti stabdant jų greitas atakas, kur jei pelno daug taškų. Turime sumažinti Darylo Macono taškų vidurkį. Ioannis Papapetrou tuomet prametė gerus metimus, bet jis yra labai pavojingas. Okaro White'as yra geros formos ir žaidžia vis geriau. Net nekalbu apie Papagiannį. Jie vis tiek turi daug ginklų.

Zoranas Dragičius su komanda šįkart nekeliaus. Turime daugiau nei 12 žaidėjų, o rungtynės su Utena jau buvo pasiruošimas Eurolygos rungtynėms. Tai mano sprendimas žaisti be jo. Zoranas įprastai treniruojasi su komanda, viskas yra gerai. Jis yra komandos dalis“, - pasakojo strategas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: