Š. Jasikevičius: „Žaidėjų požiūris ir pasiaukojimas buvo aukščiausio lygio“

Š. Jasikevičius: „Žaidėjų požiūris ir pasiaukojimas buvo aukščiausio lygio“

Barcelona nuotr.

Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai antradienį "Palau Blaugrana" arenoje patyrė pirmąjį Eurolygos pralaimėjimą savo aikštelėje.



Po mačo su Milano komanda Š.Jasikevičius neturėjo didelių priekaištų savo žaidėjams ir gyrė už pastangas ir požiūrį:

"Sveikinimai Ettorei ir Milano komandai. Kaip ir visos rungtynės tarp finalo ketverto dalyvių yra nulemiamos detalių. Manau, kad mūsų pastangos buvo didelės. Manau, kad mūsų požiūris buvo puikus, manau, kad viskas išskyrus vieną dalyką mes padarėme gerai. Neturiu priekaištų savo žaidėjams. Manau, kad požiūris buvo nuostabus. Kaip jau sakiau, mes negalėjome suprasti, kad Milano žaidėjai yra labai stiprūs veržiantis į dešinę pusę ir yra stiprūs atakuodami krepšį. Tokiu atveju jie negali mesti ir eiti į dešinę pusę. Tai vienintelis dalykas, dėl kurio turiu problemų kalbant apie detales. Tačiau žaidėjų požiūris ir pasiaukojimas buvo aukščiausio lygio." - kalbėjo Š.Jasikevičius.

Primename, kad iškart po Eurolygos rungtynių televizijos eteryje tradiciškai buvo kalbinami abiejų klubų nariai, tačiau interviu su strategu Šarūnu Jasikevičiumi ilgai netrūko.


"Ką matau teigiamo? Pralaimėjome rungtynes namuose. Kas čia gali būti teigiamo? Kodėl mes turime sau meluoti. Nesilaikėme žaidimo plano ir pralaimėjome. Kokį pozityvą jūs matote?", - rėžė Šaras.

Po tokio klausimo žurnalistas nebeturėjo ką atsakyti, o Šaras patraukė į rūbinę.







Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: