L. Lekavičius: „Pirmose tarpusavio rungtynėse žaidėme visai gerai, tad turime tai pakartoti“

L. Lekavičius: „Pirmose tarpusavio rungtynėse žaidėme visai gerai, tad turime tai pakartoti“

Zalgiris.lt nuotr.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgiris“ žais dar vienas Eurolygos rungtynes. Jure Zdovco auklėtiniai svečiuose susikaus su Stambulo „Fenerbahče“ krepšininkais.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ gynėjas Lukas Lekavičius.

„Abi komandos turi problemų dėl traumų ir koronaviruso. Mūsų gretose negali padėti net keli svarbūs žaidėjai, tad likę žaidėjai turės atiduoti dvigubai daugiau energijos bei jėgų, nei iki šiol. Pirmose tarpusavio rungtynėse žaidėme visai gerai, tad turime tai pakartoti. Suprantame, kad svečiuose bus sunkiau, bet turime kovoti nuo pat pirmos mačo sekundės“, - teigė L. Lekavičius.

Tuo metu „Fenerbahče“ vyr. trenerio asistentas Goranas Bjedovas išskyrė pavojingiausius „Žalgirio“ žaidėjus.


„Tai bus keistos rungtynės, kurioms turime maksimaliai gerai pasiruošti. Abiems komandoms šiuo metu trūksta daug žaidėjų. Šiuo metu mes vis dar nežinome, kurie žaidėjai galės išbėgti į aikštelę, o kurie - ne. Neturime daugybės žaidėjų, bet suprantame rungtynių svarbą. Turėsime atiduoti visas jėgas, kad pasiektume pergalę. Labai svarbus dalykas bus energija, nes žaisime trečią mačą per penkias dienas.

Mūsų varžovai daug žaidžia „du prieš du“, ypač kai atakoms vadovauja Kalnietis ir Lekavičius. Taip pat neblogai atrodo Ulanovas, o Nebo yra gan solidus po krepšiu. Norint laimėti, turėsime sustabdyti šiuos žaidėjus“, - pasakojo specialistas.

Verta paminėti, kad pirmajame rate žalgiriečiai 86:75 nugalėjo turkus.

Šįkart Turkijoje „Žalgiriui“ padėti negalės Paulius Jankūnas, Artūras Milaknis ir Tai Websteris. Taip pat dėl traumų žaisti negalės Janis Strelniekas bei Joffrey Lauvergne'as.

Tiesa, ekipai padėti jau galės Regimantas Miniotas, o mačui registruoti bus jaunieji žalgiriečiai - Titas Sargiūnas ir Liutauras Lelevičius bei Motiejus Krivas.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: