J. Zdovcas atskleidė, kad keturi žalgiriečiai veikiausiai praleis rungtynes prieš „Maccabi“

J. Zdovcas atskleidė, kad keturi žalgiriečiai veikiausiai praleis rungtynes prieš „Maccabi“

Pirmą kartą nuo gruodžio 15-osios Kauno „Žalgiris“ žais Eurolygos namų rungtynes. Jure Zdovco auklėtiniai susikaus su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa.



Skelbiama, jog „Maccabi“ gretose siaučia COVID-19. Jis nustatytas vyr. treneriui Ioaniui Sfairopoului, asistentui Vassiliui Geragoteliui bei dviems kitiems komandos nariams.

Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas išskyrė varžovų stiprybes.

„Su jais jau žaidėme ir jie turi gerą, atletišką komandą bei puikiai rungtyniauja greitame puolime. Pirmajame susitikime jie dažnai mus tuo baudė, turime kontroliuoti rungtynes, sustabdyti pagrindinius jų žaidėjus. Norint laimėti taip pat reikės geriau gintis, o puolime turime vietos patobulėti ir labai laukiame mačo vėl prie savų sirgalių.


Gerai žinau varžovų trenerį, tai sunkiai nuspėjama komanda puolime. Jų koziris - atletiškumas. Ypač dėl Scottie Wilbekino. Gerą dieną jis nužudys varžovą, blogą – skandins savo komandą. Sfairopoulos – gynybos treneris ir čia jie tikrai stiprūs.

Kalbant apie traumas, tai Joshas Nebo tikrai praleis rungtynes, o Paulius Jankūnas nesitreniruoja kelias savaites. Dėl Janio Strelnieko, tai žiūrėsime šį vakarą, ar jis galės mums padėti rytoj, ar ne. Nesu užtikrintas ar galės žaisti ir Mantas Kalnietis. Jis jaučia čiurnos skausmus.

Tiesa, yra gerų naujienų. Joffrey Lauvergne'as visiškai pasirengęs žaisti. Jis yra tikras profesionalas, kol negalėjo žaisti gerai treniravosi. Klaipėdoje žaidė 20 minučių ir jaučiasi gerai, o tai yra svarbiausia“, - teigė J. Zdovcas.

Primename, kad pirmojo rato rungtynes „Maccabi“ komandai Izraelyje „Žalgiris“ pralaimėjo 62:76, šis susitikimas įvyko dar spalio 26-ąją.


Turnyro lentelėje Tel Avivo komanda yra 12-a, o kauniečiai užima paskutinę, 18-ąją vietą.







Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: