K. Hinesas: „Niekada netoleruosiu nepagarbos mano treneriui ir komandos draugams“

K. Hinesas: „Niekada netoleruosiu nepagarbos mano treneriui ir komandos draugams“

Eurolygoje Milano „Ax Armani“ (15-7) savo gerbėjų akivaizdoje 60:71 (12:18, 22:25, 17:11, 9:17) nusileido Stambulo „Fenerbahče“ (11-10) ekipai.



Tiesa, mačas pasibaigė abiejų ekipų žaidėjų apsistumdymu aikštelės viduryje, kuomet po finalinės sirenos sprogo emocijos.

„Fenerbahče“ gynėjas Marko Guduričius mačo gale pelnė du taškus bei pirštais ėmė rodyti į Ettore Messiną, o toks serbo elgesys labai nepatiko šeimininkų vidurio puolėjui Kyle'ui Hinesui, kuris puolė aiškintis ir susistumdė su varžovais.



Pasibaigus dvikovai 35 metų K. Hinesas socialiniame tinkle paatviravo, kodėl nusprendė kibti į atlapus serbui.

„Krepšinis yra žaidimas. Galiu priimti rezultatą ar pralaimėjimą. Galiu priimti varžovą mane pranokus. Tačiau niekad netoleruosiu nepagarbos, ypač mano treneriui ir komandos draugams.

Guduričius yra puikus žaidėjas ir sužaidė nuostabų mačą, bet ką jis pasakė pabaigoje mūsų treneriui, nebuvo reikalinga. Aš jam pasakiau, jog to netoleruosiu. Galbūt mano atsakas nebuvo korektiškas, tačiau aš esu pagarbos žmogus ir aš visada ginsiu saviškius, jei jausiu, jog kažkas negerbia mūsų.

Kai buvome Stambule sezono pradžioje ir laimėjome rungtynes dideliu skirtumu, nė vienas iš mūsų nesielgė nepagarbiai varžovų atžvilgiu. Žaidėme rungtynes ir viską palikome aikštėje. Pralaimėjimas yra pralaimėjimas. Žaidimas yra žaidimas. Bet aš neleisiu nepagarbai praslysti. Mėgaukitės likusiu Eurolygos sezonu“, – rašė 198 cm ūgio amerikietis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: