J. Zdovcas: „Aš esu pavargęs, kaip tuomet žaidėjai nebus?“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Aš esu pavargęs, kaip tuomet žaidėjai nebus?“ (VIDEO)

Aštuonias Eurolygos rungtynes iš eilės pralaimėjęs Kauno „Žalgiris“ (3/18) antradienį susikaus su Milano „AX Armani“ ekipa. Tai bus atkeltos 17-ojo turo rungtynės.



Prieš šias rungtynes „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas pripažino, jog nėra lengva žaisti kas dvi dienas ir pats jaučia nuovargį.

„Nėra lengva, aš esu pavargęs, kaip tuomet žaidėjai nebus? Yra kaip yra, bet niekam nėra svarbu kokios yra aplinkybės, rungtynių dieną reikia būti pasiruošus.

Kalbant apie Milano klubą, tai gerai pažįstame šią komandą. Pirmoje tarpusavio dvikovoje nepataikėm daug laisvų metimų, bet rytoj – nauja istorija. Žinome, kad jie – geriausia gynybos komanda, labai gerai kontroliuojama trenerio ir juos įveikti nėra lengva. Laukiame dar vienų sunkių rungtynių. Mums kiek nesiseka, nes tvarkaraštis yra suspaustas, o žaidžiame prieš komandas, kurios kovoja pirmajame aštuntuke arba yra šalia jo. Pastaruoju metu Eurolygoje jautėme spaudimą, ypač namuose. Žaidžiame namuose, turime atsikratyti spaudimo, nes nebeturime ko prarasti.


Joshas Nebo, Mantas Kalnietis ir Janis Strelniekas bandys treniruotis ir rytoj matysime, kokia yra situacija, ar jie galės mums padėti“, - teigė J. Zdovcas.






Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: