J. Zdovcas: „Stengiuosi padaryti tai, ką galiu, mano sąžinė yra švari“

J. Zdovcas: „Stengiuosi padaryti tai, ką galiu, mano sąžinė yra švari“

Devintąjį pralaimėjimą iš eilės skaičiuojantis Kauno „Žalgiris“ ketvirtadienį žais dar vienerias Eurolygos rungtynes. Jure Zdovco auklėtiniai svečiuose susikaus su Donato Motiejūno atstovaujama „Monaco“ ekipa.



Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas.

„Jie yra labai atletiška komanda, kuri orientuota į puolimą. Pagal sudėtį ant popieriaus, jie nėra mums palankūs priešininkai, tačiau privalome rodyti tikėjimą, gynyboje dirbti komandiškai, būti kantriems puolime ir galbūt nustebinti juos.

„Monaco“ puikiai žaidžia greitose atakose. Akivaizdu, jog treneris duoda daugiau laisvės Mike'ui Jamesui, kuris kuria žaidimą. Saša Obradovičius rado būdą, kaip laimėti rungtynes.


Faktas, šį sezoną mums nesiseka, nes daug aug traumų, nukeltų rungtynių, bet yra kaip yra. Kaune liks Mantas Kalnietis bei Janis Strelniekas, nes jie dar nėra pasiruošę žaisti.

Kalbant apie savo ateitį, tai tikėjausi tokio klausimo. Nerimo nėra, stengiuosi padaryti tai, ką galiu, mano sąžinė yra švari. Normalu, kad turint tiek pralaimėjimų, šis klausimas yra užduodamas“, - pasakojo J. Zdovcas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: