Ketvirtos pergalės belaukiant: „Žalgiris“ - „Monaco“ (Tiesiogiai)

Ketvirtos pergalės belaukiant: „Žalgiris“ - „Monaco“ (Tiesiogiai)

Zalgiris.lt nuotr.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgiris“ žais 26-ojo Eurolygos turo rungtynes. Jure Zdovco auklėtiniai svečiuose susikaus su Donato Motiejūno atstovaujama Monako „Monako“ krepšininkais.



Mačo pradžia - 21:00 val.

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA


„Žalgiris“ pirmame rate „Monaco“ komandai nusileido 98:107.

Šiame mače „Žalgiriui“ dėl traumų padėti negalės Mantas Kalnietis bei Janis Strelniekas.

„Monaco“ – „Žalgiris“ rungtynėse turėtume matyti kiek kitokį žaidimo stilių nei matėme paskutiniu metu. Monako yra greitai bėganti ir daug taškų metanti komanda. Bus labai įdomu matyti, kaip „Žalgiris“ stabdys M. James ir D. Motiejūno duetą, kuris šiuo metu žaidžia labai naudingai. Žinoma, nereikia pamirši ir to, kad Kauno komandos tvarkaraštis paskutinėmis savaitėmis buvo labai įtemptas ir ketvirtadienio rungtynėse „Žalgiris“ bus vos su vienos dienos pertrauka, nes antradienį žais prieš „AX Armani Exchange“.

Atsižvelgiant į tai, kad nuovargis tikrai yra jaučiamas ir gynyboje dirbti darosi vis sunkiau, šiose rungtynėse turėtume pamatyti didelį rezultatyvumą. Dauguma paskutinių „Žalgirio“ rungtynių baigdavosi maža taškų suma, bet panašiai buvo ir pirmame rate iki rungtynių prieš „Monaco“. Nors daug dėmesio yra skiriama M. James ir D. Motiejūnui, nereikia pamiršti ir kitų aukšto lygio žaidėjų, kurių „Monaco“ sudėtyje tikrai yra. Dwayne Bacon paskutinėse septyniose rungtynėse įmėtė daugiau nei 10 taškų ir jį stabdyti bus ne ką lengviau nei kitus komandos lyderius.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: