J. Zdovcas: „Visi, kurie šiandien žaidė, kažką davė komandai“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Visi, kurie šiandien žaidė, kažką davė komandai“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nutraukė užsitęsusią nesėkmių seriją Eurolygoje ir išsivežė pergalę iš Monako. Jure Zdovco auklėtiniai išvykoje rezultatu 83:82 (18:23, 18:23, 25:18, 22:18) įveikė „Monaco“ ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ strategas Jure Zdovcas džiaugėsi savo žaidėjais.

„Noriu pasveikinti savo žaidėjus, jiems tikrai nebuvo lengva po tokios serijos. Reikėjo rasti energijos, koncentracijos. Visi, kurie šiandien žaidė, kažką davė komandai. Tai buvo pagrindinis raktas į pergalę.

Buvo jau laikas laimėti, nors vis tiek dar turime daug problemų. Vis dar mus kankina traumos. Po šio mačo manau visi pamatėme, kad bendromis pastangomis galime laimėti. Svarbiausia padėti vienas kitam ir kovoti iki galo.


Kalbant apie Mareką, tai jis šiandien mačą pradėjo starto penkete, tačiau turėjo daug problemų stabdant Donatą Motiejūną. Tai mums netiko. Tačiau kiekvienas mačas – nauja istorija. Joffrey ir Joshas yra kur kas labiau patyrę krepšininkai. Jiems geriau šįkart sekėsi. Marekui sakiau, kad lemiamomis akimirkomis negalime tikėtis, jog tu mus išgelbėsi. Tai turi daryti patyrę žaidėjai“, - kalbėjo specialistas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: