J. Zdovcas: „Po KMT triumfo nežinau, ko tikėtis iš žaidėjų“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Po KMT triumfo nežinau, ko tikėtis iš žaidėjų“ (VIDEO)

Savaitgalį Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyre triumfavęs ir pirmą sezono trofėjų iškovojęs Kauno „Žalgirio“ komanda jau ketvirtadienį vėl stos į Eurolygos kovas.



Nemuno saloje įsikūrusioje „Žalgirio“ arenoje krepšinio aistruolių lauks Lietuvos čempionų ir karališkojo Madrido „Real“ klubo iš Ispanijos dvikova.

Ketvirtadienio varžovai savaitgalį Ispanijoje pralaimėjo taurės finale, tačiau Eurolygoje rungtyniauja užtikrintai – iki šiol patyrė vos penkis pralaimėjimus ir žengia antroje pozicijoje.

Prieš šias rungtynes savo mintimis pasidalijo „Žalgirio“ ekipos vyr. treneris Jure Zdovcas.


„Varžovai turi gilią sudėtį ir puikią komandą. Savaitgalį jiems teko žaisti sunkias rungtynes tiek fiziškai, tiek morališkai. Žinau, jog „Real“ šiuo metu kamuoja ir traumos, tačiau tai labai patyręs oponentas, kurio krepšininkai ilgai žaidžia drauge ir puikiai vienas kitą pažįsta. Tikimės sunkių rungtynių, gerbiame juos, bet žaisime namie ir norime čia laimėti kiekvienas rungtynes.

Gerai atšventėme titulą. Nesitikėjau, tokios didelės šventės, esu laimingas, su tuo neturiu problemų, žaidėjai turi teisę atsipalaiduoti. Tikiuosi, kad tai nebuvo paskutinė proga švęsti.

Neturėjome daug treniruočių, surinkome antradienį, nes po titulo šventės nežinojau, ko tikėtis iš žaidėjų.

Dėl Regimanto Minioto, man asmeniškai rinktinė visada yra aukščiau visko, bet žinome dabartines taisykles. Esu laimingas dėl jo, jis į treniruotes visada ateina pirmas, daug treniruojasi ir džiaugiuosi, jog yra rinktinėje“, - taigė slovėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: