J. Zdovcas: „Turėjau nuojautą, kad viskas bus gerai“ (VIDEO)

J. Zdovcas: „Turėjau nuojautą, kad viskas bus gerai“ (VIDEO)

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai po taurių savaitgalio į Eurolygos kovas sugrįžo pergalingai. Jure Zdovco auklėtiniai namuose rezultatu 68:47 (18:11, 20:18, 11:8, 19:10) įveikė Madrido „Real“ klubą.



Po šio mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas neslėpė džiaugsmo.

„Noriu pasveikinti žaidėjus, kurie man suteikė puikų vakarą. Ir ačiū žiūrovams, kurie vis dar mumis tiki ir palaiko. Turėjau nuojautą, kad viskas bus gerai, nes varžovai turėjo sunkų savaitgalį. Tikėjau, kad galėsime pasinaudoti jų bėdomis ir 40 minučių žaisti fiziškai prieš juos.

Mano noras išsipildė, sužaidėme puikias rungtynes. Stengėmės žaisti kėlinys po kėlinio, neleisti jiems sumažinti skirtumo ir tai veikė.


Gintis prieš „Real“ yra sudėtinga. Jie turėjo gerų progų laisviems metimams, tačiau prametė. Trečiajame kėlinyje jie startavo gerai, mes sunkiai rinkome taškus. Jie bandė žaisti su dviem iš toli pataikančiais aukštaūgiais, taip pat Sergio Llullas prametė daug metimų. Kontroliavome atkovotus kamuolius po metimų, o kitoje pusėje kažkiek įmetėme.

Išbandėme Tylerį Cavanaugh vidurio puolėju. Tai puolime nesuveikė, bet kažkaip pasiteisino gynyboje, svarbiu momentu tai padėjo. Taip pat labai pasiteisino Nielso Giffey'aus ir Edgaro Ulanovo žaidimas kartu“, - pasakojo slovėnas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: