Eurolyga: ALBA – „Žalgiris“ (Tiesiogiai)

Eurolyga: ALBA – „Žalgiris“ (Tiesiogiai)

Zalgiris.lt nuotr.

Ketvirtadienį Kauno „Žalgiris“ (6/19) žais dar vienerias Eurolygos rungtynes. Jure Zdovco auklėtiniai svečiuose susikaus su Berlyno ALBA (9/16) krepšininkais.



„Žalgiris“ pirmame rate 71:76 nusileido ALBA komandai.

Mačo pradžia - 21:00 val.

VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA


VAIZDO TRANSLIACIJA ČIA

***

Šį sezoną „Žalgiris“ pirmą kartą laimėjo trejas rungtynes iš eilės ir šiuo metu yra iškovoję šešias pergales Eurolygoje. Po pirmų devynių pralaimėjimų komanda laimėjo 3 rungtynes iš keturių, tada sekė vėl 9 pralaimėjimai ir dabar pergalinga serija. Scenarijus labai panašus, todėl bus labai įdomu stebėti, ar komandai pavyks pratęsti pergalingą kelią. Varžovas tikrai įveikiamas, turint omenyje, kad toliau laukia rungtynės prieš „Barcelona“, „Anadolu Efes“ ir „Olympiacos“, tai laimėti Berlyne yra būtina.

Ilgą sezono dalį „Žalgirį“ kamavo traumos, sudėtyje nebūdavo daugybės žaidėjų ir dabar, kai visi pagrindiniai žaidėjai žaidžia, rezultatas iš karto matomas. Šiuo metu dėl traumų žaisti negali Mantas Kalnietis ir Regimantas Miniotas, visi kiti žaidėjai yra sveiki ir tai lemia, kad Jure Zdovcas gali naudoti net 12-os žaidėjų rotaciją. Puikią formą demonstravęs Marekas Blaževičius jau ilgą laiką nepasirodo aikštėje, nes priekinėje linijoje dominuoja Joffrey Lauvergne ir Joshas Nebo. Išskirti reikia Edgarą Ulanovą, kuris septyniose rungtynėse iš eilės rinko daugiau nei po 10 naudingumo balų. Antradienio rungtynėse prieš „Panathinaikos“ pelnė net 22 taškus ir surinko 29 naudingumo balus.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: