J. Zdovcas: „Viliuosi, kad vieną dieną dar pavyks būti šiame Eurolygos cirke“

J. Zdovcas: „Viliuosi, kad vieną dieną dar pavyks būti šiame Eurolygos cirke“

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pergalingai užbaigė Eurolygos sezoną. Paskutinėse Pauliaus Jankūno Eurolygos rungtynėse Jure Zdovco auklėtiniai po pratęsimo rezultatu 103:98 (23:14, 22:18, 15:35, 28:21, 15:10) įveikė Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipą.



Po mačo „Žalgirio“ vyr. treneris Jure Zdovcas išsakė savo mintis apie šį sezoną.

„Sunkios rungtynės. Dvi skirtingos pusės. Pirma pusė buvo labai gera, antroje pusėje jaučiau, kad jie yra stipresni, bet galiausiai sugebėjome laimėti

Pabaigoje kažkaip pataikėme sėkmingus metimus, bet manau, kad jų nusipelnėme dėl šio sunkaus sezono. Pratęsime buvome pagavę momentą, įgavome pranašumą ir nugalėjome. Sveikinimai žaidėjams, ačiū gerbėjams ir Jankūnui, jam tai buvo pasaka: pergalė, taškai... neįtikėtinas vakaras jam.


Nenoriu komentuoti apie „Crvena Zvezda“ poelgį. Tai vis dar yra sportas. Visi turime savo nuomonę, bet buvo įdomu. Kiekvienas turi savo nuomonę. Manau, kad tai buvo labiau klubo pozicija, o ne pačių žaidėjų nuomonė. Spęjų, kad jie varžovai tapo labiau motyvuoti dėl tokių provokacijų.

Smagu vėl buvo dirbti Eurolygoje. Reikia šiek tiek laiko, kad tai suvoktum. Visi prisimename, kai įšokau tiesiai į dvigubą savaitę. Buvo sunku. Viliuosi, kad vieną dieną dar pavyks būti šiame Eurolygos cirke, kur daug keliauji ir žaidi“, – kalbėjo J. Zdovcas.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: