V. Čeponis pateikė savo spėjimą, kas triumfuos Eurolygos pusfinaliuose ir žengs į finalą (VIDEO)

V. Čeponis pateikė savo spėjimą, kas triumfuos Eurolygos pusfinaliuose ir žengs į finalą (VIDEO)

Jau šiandien startuoja Eurolygos finalo ketvertas, kuriame susikaus čempionų titulą ginanti Stambulo „Anadolu Efes“, Pirėjo „Olympiacos“, Barselonos „Barcelona“ bei Madrido „Real“ komandos.



Garsus televizijos komentatorius Vaidas Čeponis socialiniame tinkle „Youtube“ dalijasi savo įžvalgomis apie pusfinalio serijas ir finalo dvikovą.

Pasak V. Čeponio, „Olympiacos“ bei „Barcelona“ žengs į Eurolygos finalą.

„8 mėnesius trukęs Eurolygos sezonas atėjo prie kulminacijos. Pusfinaliuose susikauna Olympiacos prieš Anadolu Efes ir Barcelona prieš Real Madrid. Finalo ketverte viską lemia vienerios rungtynės - winner takes it all - todėl išties sunku nuspėti, kaip klostysis kiekvienas mačas. Barselona atrodo kaip ryškiausia favoritė tapti čempionais, tačiau labai daug kas priklausys nuo Nikola Mirotičiaus. Madrido Realas šiemet tikrai nedemonstruoja čempioniškos formos, tačiau Pablo Laso auklėtiniai tikrai gali nustebinti ir įveikti savo varžovus. Anadolu Efes - trečius metus iš eilės demonstruoja čempionišką žaidimą, tačiau užklupusios traumos gali pakišti koją. Na, o Olympiacos - tradicinė komanda be ryškių lyderių, todėl viskas priklausys nuo komandinio žaidimo bei kaip į jį įsilies Kostas Sloukas ir Sasha Vezenkovas. Daugiau įžvalgų - mano spėjimų video:“, - rašė V. Čeponis.


Krepsiniozinos.lt

Video rekomendacijos: