Š. Jasikevičius po pralaimėjimo pusfinalyje: „Nebuvome pasiruošę aukotis“

Š. Jasikevičius po pralaimėjimo pusfinalyje: „Nebuvome pasiruošę aukotis“

Antrus metus be Eurolygos titulo likęs Šaras po pralaimėjimo pusfinalyje Madrido "Real" klubui neslėpė nusivylimo ir kalbėjo, kad iš savo auklėtinių pasigedo profesionalumo ir aukojimosi:



"Sveikinimai Madrido komandai. Iš mūsų pusės akivaizdžiai trūko dėmesio detalėms. Daug dalykų, kuriuos užsibrėžėme padaryti - nepadarėme.

Labai sunku suprasti finalo ketverto trenerį, kuris po pirmos mačo pusės pirmaujant 11 taškų pasako savo žaidėjams, kad jie nežaidžia gerai. Būtent tokia buvo mano kalba ilgosios pertraukos metu. Maniau, kad mes neatliekame savo darbo, nepatiko kaip žaidėme, mes pataikėme metimus, o Madridas daug prametė.
Paprastai krepšinyje vėliau per 40 mimnučių šios situacijos išsilygina. Nebuvome pasiruošę aukotis, visas pražangas padarėme metimų metu, o pabaigoje Madridas pataikė. Manau jei nori kovoti dėl titulo ir per pusę varžybų praleidi 52 taškus...

Nežinau, pasigedau šiek tiek papildomo profesionalumo ir aukojimosi. Nėra klausimų, tai mums didžiulis nusivylimas. Manau, kad esame geresnė komanda, bet nežaisime finale. Tokia realybė" - kalbėjo Š. Jasikevičius.

Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: