Š. Jasikevičius: „Žaidėjai parodė daug profesionalumo“ (VIDEO)

Š. Jasikevičius: „Žaidėjai parodė daug profesionalumo“ (VIDEO)

Barcelona nuotr.

Šarūnas Jasikevičius po paskutinių Eurolygos sezono rungtynių vis dar neslėpė liūdnos nuotaikos, tačiau dėkojo atvykusiems sirgaliams ir žaidėjams, kurie parodė profesionalumą:



"Sveikinimai mūsų žaidėjams ir sirgaliams. Didelė padėka gerbėjams, kurie atvyko į Belgradą ir mus palaikė. Visi supranta ką šiame finalo ketverte mes išgyvename. Nėra pats maloniausias dalykas žaisti tokias rungtynes. Buvo neramu, kaip komanda atrodys ypač pradžioje, kai į rungtynes ateini liūdnomis nuotaikomis. Tačiau žaidėjai parodė daug profesionalumo, parodė rimtumą. Manau buvo svarbu padaryti tai ką padarėme, išeiti ir atlikti darbą. Akivaizdu, kad šiuo metu jausmas nėra daug geresnis, bet vis tiek šiek tiek malonesnis.

Kalbant apie rungtynes buvo keletas pozityvių pasirodymų, ypač Cory Higginsas, kuris gavo daug minučių ir tikimės, kad jis pagaus ritmą ir bus tas Higginsas, kurį žinome.

Taip pat sveikinimai "Olympiacos", kurių sirgaliai sukūrė fantastišką atmosferą šiame finalo ketverte. Parodė kokį palaikymą jie turi, tai tikrai kas būtina paminėti, tai labai gražus dalykas." - kalbėjo Š.Jasikevičius.


Sarunas13lt.blogspot.com

Video rekomendacijos: