Oficialu: J. Nebo jungiasi prie „Maccabi“ klubo (Trenerio ir krepšininko komentaras)

Oficialu: J. Nebo jungiasi prie „Maccabi“ klubo (Trenerio ir krepšininko komentaras)

Kaip jau rašėme, vienas Kauno "Žalgirio" lyderių Joshas Nebo susitarė su Tel Avivo "Maccabi" dėl kontrakto, o penktadienį Izraelio klubas tai patvirtino oficialiai.



Pirmadienį Izraelio portalas "One" paviešino, kad aukštaūgis "uždirbs 800 tūkst. dolerių, dvigubai daugiau, nei gavo "Žalgiryje". Kauniečiai už jį gaus išpirką.

Izraelyje šalyje amerikietis jau rungtyniavo 2020-2021 metų sezone vilkėdamas Eilato "Hapoel" marškinėlius.

"Džiaugiuosi galėdamas grįžti į Izraelį ir prisijungti prie ypatingos "Maccabi" organizacijos. Atsinešu savo pastangas ir kietumą į Tel Avivą. Pirmyn į pergales!", – oficialiai komandos svetainei kalbėjo J.Nebo.


"Nebo yra labai atletiškas ir puikiai kovoja dėl kamuolių. Jis labai gerai ginasi ir situacijose vienas prieš vieną, ir komandinėje gynyboje. Taip pat yra susipažinęs su Izraelio krepšiniu bei Eurolyga, o tai svarbus privalumas. Joshas yra žaidėjas, kuris kiekvienais metais daro pažangą ir kyla į aukštyn", – pakomentavo "Maccabi" vyriausiasis treneris Odedas Kattashas.

J.Nebo praėjusiame Eurolygos sezone vidutiniškai per 23 minutes įmesdavo 8,8 taško (64,3 proc. dvit.), sugriebdavo 6,2 kamuolio, blokuodavo 0,8 metimo ir rinkdavo 12,8 naudingumo balo.

Lietuvos krepšinio lygoje 24-erių 206 cm ūgio centro rodikliai kuklesni – 6,8 pelnyto taško (65,6 proc. dvit., 63,5 proc.baudų), po 5 atkovotus kamuolius, 0,8 blokuoto metimo ir 9,4 efektyvumo balo per 18 minučių.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: