„Panathinaikos“ pagerino pasiūlymą N. Calathesui – milijonu permušė „Fenerbahče“

„Panathinaikos“ pagerino pasiūlymą N. Calathesui – milijonu permušė „Fenerbahče“

Barcelona nuotr.

Kaip jau rašėme, neseniai "Mundo Deportivo" pranešė, kad Šarūno Jasikevičiaus treniruojamos Barselonos "Barcelona" gretas nori palikti pagrindinis atakų organizatorius Nickas Calathesas, šiuo metu svarstoma galimybė nutraukti iki 2023 metų galiojantį kontraktą.



Savaitės pradžioje krepšinio apžvalgininkas Matteo Andreani pranešė, kad graikas pateko į Stambulo "Fenerbahče" ir Atėnų "Panathinaikos" akiratį.

Abi komandos visų laikų Eurolygos rezultatyvių perdavimų lyderiui pasiūlė dvejų metų trukmės sutartis. Turkai buvo pasirengę atseikėti 3 mln., graikai – 2,7 mln. eurų.

Vėliau buvo pranešta, kad krepšininkas linkęs persikelti į Stambulą.


Šeštadienį M.Andreani paskelbė, kad Graikijos čempionai padidino savo pasiūlymą ir labai rimtai – net 4 mln. eurų už dvejus metus.

"Panathinaikos", kurio marškinėlius N.Calathesas vilkėjo 2015-2020 metais, išsiskyrė su pagrindiniu įžaidėju Nemanja Nedovičiumi bei jį keitusiu Darylu Maconu.

Anksčiau buvo  pranešimų, kad graiku domisi "Maccabi" ir Sankt Peterburgo "Zenit".

Praėjusiame Eurolygos sezone 33-ejų 196 cm ūgio įžaidėjas vidutiniškai per 25 minutes įmesdavo 7,3 taško (57,1 proc. dvit., 31,7 proc. trit.), atkovodavo po 4 bei perimdavo 1,1 kamuolio, atlikdavo 6,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 11,8 naudingumo balo.

Eurobasket.lt

Video rekomendacijos: