M. Grigonis apie persikėlimą į „Panathinaikos“: „Dabar galiu atsipalaiduoti“

M. Grigonis apie persikėlimą į „Panathinaikos“: „Dabar galiu atsipalaiduoti“

FIBA nuotr.

Marius Grigonis po ilgų svarstymų apsisprendė, kur tęs savo krepšininko karjerą.



Oficialiai skelbiama, jog gynėjas kitą sezoną rungtyniaus Atėnų „Panathinaikos“ komandoje.

Graikijos vicečempionai su lietuviu sudarė dvejų metų trukmės sutartį.

Po kelių dienų M. Grigonis davė interviu klubo svetainei ir atskleidė, kad džiaugiasi, jog pavyko pabėgti iš Maskvos CSKA. Jis taip pat negailėjo gerų žodžių PAO komandai.


„Laimei, šis perėjimas buvo baigtas ir dabar galiu būti ramus. Jaučiu palengvėjimą. Visą tą laiką turėjau stiprų... galvos skausmą. Iš esmės šešis mėnesius buvau be komandos. Galiausiai viskas pasibaigė ir džiaugiuosi, jog esu „Panathinaikos“ narys.

Visa Europa žino, ką reiškia „Panathinaikos“. Bet kuris krepšinį žiūrintis žmogus supranta šio klubo didybę. Esu krepšinio fanas nuo mažų dienų ir atsimenu tokius žaidėjus kaip Jasikevičius, Šiškauskas, Diamantidis ir kitus, kurie taip pat vilkėjo šiuos marškinėlius.

Žinojau apie „Panathinaikos“ sirgalių pamišimą dėl komandos. Esu žaidęs OAKA ir žinau, kaip čia yra sunku visiems varžovams. Laukiu pajusti derbio su „Olympiakos“ atmosferą.

Nemėgstu skambių žodžių, bet noriu pasakyti, jog sunkiai dirbsiu, kad padėčiau komandai laimėti. Stengsimės laimėti kiekvienas rungtynes“, - pasakojo M. Grigonis.

Krepsiniozinios.lt

Video rekomendacijos: